Masser af fordele ved privatleasing af bil

Biler har alle dage været at betragte som et luksusgode, og derfor beskattes biler også kraftigt i mange lande herunder Danmark, men alligevel holder vi os ikke tilbage med hensyn til at kære i biler, da en bil giver den ultimative form for frihed til at tage hvorhen man vil, og hvornår man vil. Alternativet er at have cykel, scooter eller motorcykel eller benytte offentlig transport herunder taxi, og disse er ofte ret dyre løsninger, der kun benyttes i nødsituationer.

Prisen på benzin og diesel er forbløffende lave i disse år på grund af lave oliepriser, og især når man tager hensyn til inflationen, så har brændstof aldrig været billigere end i øjeblikket. Den store udgift til biler er ofte de variable udgifter til service, reparationer og så værditabet ved salg af bilen igen, da alle biler jo taber en del i værdi hver eneste år ofte omkring 20 % i værditab. Der findes en mulighed for at overkomme disse variable og store udgifter, og løsningen hedder privatleasing af bil.

Fordele ved leasing

Det er ofte en stor fordel for både private samt for firmaer at lease en bil, da man dermed slipper for alle de variable udgifter og kun skal betale et fast beløb hver måned i leasingydelse på bilen. Dette er nemt at budgettere med og rimeligt nemt at finde plads til i økonomien, og man binder således ikke sine penge i en dyr bil, og man skal aldrig tænke på udgifter til service og reparation på bilen, der jo undertiden kan løbe op i store beløb, såfremt man er uheldig med sin bil.

Ved leasing af en ny bil vil man derfor altid være rigtig flot kørende i en præsentabel og ny bil, og man kommer aldrig til at opleve et værditab på bilen eller handelsudgifter, da man jo blot har leaset bilen i en periode, der normalt er 12 måneder for private, mens erhvervslivet typisk leaser over 36 måneder. Man kan finde flere nyttige oplysninger om privatleasing af bil på Audis hjemmeside, hvor man kan få svar på langt de fleste spørgsmål om privatleasing.

Stor succes for leasing til private

Leasingmarkedet i Danmark har genen de seneste mange år gennemgået en markant stigning, og denne stigning er størst på området for privatleasing af bil, da private bilister nu endelig har set de fordele, der findes ved de meget fleksible leasingordninger. Det er meget nemt at finde få tusinde kr. i husholdningsbudgettet hver måned, hvorimod det er uoverskueligt at købe en dyr bil til flere hundredtusinde kr. og risikere store omkostninger på denne gennem de følgende år herunder det store værditab på bilen.

Leasing kan nemlig også skræddersys til det enkelte formål, således man kan lade firmaet betale den respektive andel af udgifterne, der vedrører firmakørslen, mens man så selv betaler sin egen andel til den private kørsel i bilen. For unge mennesker er forældreleasing en glimrende idé, da forældrene kan registreres som bruger 1, og der anvendes forældrenes anciennitet overfor forsikringsselskabet, mens børnene kan stå som bruger 2, der også må anvende bilen. På den måde er det nemt og billigt for de voksne børn at få rådighed over en bil for et mindre beløb hver måned.