Sikker bilhandel med brugt Audi A8

De fleste biler taber ofte 20-30 % i værdi på de første 2 år, idet bilen herefter er så tilkørt, at den måske snart skal have udskiftet visse slidte dele, hvilket man må påregne i bilens driftsudgifter. Hvis man køber en nyere men brugt bil, så kan bilen også indeholde fejl og mangler eller være slidt så meget, at der snart skal ofres mange penge på den regelmæssige servicering af bilen, for at den igen er 100 % velfungerende. Der findes nu en metode til at købe en brugt bil til nedsat pris, men hvor man fra forhandlerens side giver bilkøberen en helt usædvanlig dækkende garantiordning, således man får en lettere tilkørt bil med samme egenskaber som en ny bil, samt man får 2 års garanti samt 2 års serviceaftale på bilen. Audi står bag dette koncept, så man får bedst udbytte ved at vælge deres største model, der er en A8. På Audis hjemmeside kan man anskaffe sig en brugt Audi A8 blandt bilerne på listen.

Audis garantiordning

Visse biler står Audi derfor inde for, at de er i topklasse og fejlfri, således køberen ikke skal forvente problemer med bilen i de kommende år. Audis teknikere vil nemlig nøje have gennemgået disse biler fra A-Z, og alle slidte og mangelfulde enheder udskiftes til nye bildele, der naturligvis alle er originale Audi komponenter i høj kvalitet. Bilerne opnår dermed betegnelsen Audi Approved Plus, der forkortes AAP. En bil med AAP garanti er måske en smule dyrere end en tilsvarende bil uden AAP, men bilen er stadig noget billigere end nyprisen, og man får rigtig meget forhandlergaranti for den beskedne merpris. Brugtbilskøbere kan nemlig nu trygt anskaffe sig en brugt bil uden at kunne risikere store meromkostninger, hvis bilen efter få måneder pludselig brænder sammen og skal have udskiftet mange dyre dele, for at bilen igen kan være 100 % i orden med samme stand som en ny bil. Mange brugte biler sælges med få måneders garanti, men AAP garantien omfatter dette:

  • 2 års fuld garanti på bilen
  • Derefter 2 års udvidet serviceordning der dog udløber ved 40.000 km kørsel
  • Fri autohjælp overalt inden for Europas grænser

Audi klarer ganske gratis bilens servicering og reparationer i hele garantiperioden, så derfor kan man altså anskaffe sig en lettere brugt bil til reduceret pris men i samme stand som en helt ny bil blot lettere tilkørt.

Audi A8

Både en ny eller brugt Audi A8 er en unik personbil, der er yderst velegnet til krævende familier eller firmaer, der vil anvende bilen til enten familiebrug eller som firmabil. En A8 er Audis topmodel, da der er tale om en stor komfortabel bil i luksusklassen, hvor man sidder behageligt i en støjdæmpet kabine, mens bilen elegant og ubesværet bevæger sig lydløst gennem trafikken. Selv en lettere brugt Audi A8 er yderst præsentabel og indeholder masser af prestige, og bilen er udelukkende fremstillet af kvalitetsmaterialer, så derfor kan man have glæde af bilen i en længere årrække, såfremt man giver den en regelmæssig pleje og service. Model A8 har en kraftig og potent motor, der sikrer en stabil og kvik kørsel i alle sammenhænge.