Køb en brugt Audi Q3 med fuld garanti

I en bilhandel med brugte biler findes der sjældent en omfattende garanti, da en brugt bil i modsætning til nye biler kan have skjulte fejl og mangler, der i værste fald kan koste en formue at få udbedret, så derfor ønsker en bilsælger sjældent at forpligte sig i mange måneder med en omfattende garanti.

Alle bilforhandlere har derfor et relativt stort lager af lettere tilkørte biler, der typisk kun har kørt få tusinde km, da der er tale om en bil beregnet til demonstration eller til korte leasingperioder. Købere til denne type biler har hidtil foretrukket at betale lidt ekstra mod at få 2 års fuld garanti på en fabriksny bil, da man derved er sikret mod uventede udgifter på bilen.

Audi har for et par år siden indført den utrolig omfattende garantiordning AAP (Audi Approved Plus) på deres lettere brugte biler, der nu giver køberne en usædvanlig god og dækkende garanti, der sikrer dem helt mod nogen form for uventede udgifter på den brugte bil i mange år fremover.

AAP ordningen

Denne garantiordning gælder kun for Audi biler og kun visse udvalgte biler, der i forvejen har fået en gennemgribende undersøgelse, hvor man har erstattet alle beskadigede og slidte dele med nye originale Audi dele, således bilen er at betragte som en helt ny bil i perfekt stand blot lettere tilkørt.

Køberen af en AAP bil får dels to års fuld garanti på bilen, men ikke nok med det, man får efterfølgende en udvidet serviceaftale på bilen, der løber i to år mere, eller til bilen har kørt i alt 40.000 km. I hele denne garantiperiode får man desuden fri autohjælp overalt i Europa, så Audi dækker dermed alle udgifter i hele perioden, således køberen får en sikker og tryg bilhandel med en reelt ny bil men med et markant nedslag i prisen på 10-20 % i forhold til nyprisen.

Fordele med en Audi Q3

Til både familiebrug samt til firmabil har Audi flere passende modeller og størrelser, og en model Q3 er et glimrende valg til en allround bil med masser af plads og gode køreegenskaber. Bilen koster over en halv million, men på Audis hjemmeside kan man finde en brugt Audi Q3 med AAP garanti til under 400.000 kr., og på den måde får man virkelig meget for pengene, da garanti og stand er det samme som en helt ny bil. Når man køber en ny eller brugt Audi Q3 får man en kompakt og rummelig SUV i et stilrent og ungdommeligt design.

Dette er en luksusbil, der fungerer perfekt som en praktisk hverdagsbil, der er nem at manøvrere og parkere. En brugt Audi Q3 vil stadig have en lang holdbarhed med mange kilometer i sig, og det vækker meget prestige, når man kommer rundt i den elegante bil, der bpde har en kraftig motor samt en fornuftig brændstoføkonomi.