Leasing af ny eller brugt Audi Q5

 

Audi Q5 er en mellemstor SUV fra det tyske luksusmærke, der koster fra 600.000 kr. og opefter. Man kan dog anskaffe sig en lettere brugt Audi Q5 til en noget lavere pris, selvom der reelt er tale en ny bil, hvis man tjekker Audis hjemmeside med udvalgte AAP biler Audi A5. Man kan faktisk finde AAP biler til alle Audis modeller, herunder også modellerne lige under og over, som hedder Audi Q3 og Audi Q7. AAP står for Audi Approved Plus, og dette er Audi udvidede garanti til brugtbilskøbere, og garantien er særdeles omfattende. Man kan også lease en ny Audi Q5 eller re-lease en brugt Audi Q5, da leasing i mange tilfælde kan være langt bedre frem for at købe en bil. Q5 er et godt valg, da der dels er tale om en mellemstor bil, der har imponerende køreegenskaber på alle former for terræn, og denne SUV er så fleksibelt indrettet, at man kan have plads til mange passagerer og masser af bagage. Bilen fås med ægte firehjulstræk, og man mærker altid en køreglæde, da bilen både har komfort samt sportslige køreegenskaber.

Køb eller leasing

auto-383897_1920

Det lave renteniveau har sænket priserne på leasingydelserne, men ligeledes er finansieringsudgifterne også faldet, så man bør kun købe en bil, hvis man har planer om at beholde bilen i mere end 4 år ud i fremtiden. Mange firmaer og private kender ikke deres kørselsbehov så langt tid i forvejen, så de kan få mest gavn af en leasingaftale, da man derved opnår en del fordele. Det er nemlig både billigere, nemmere at budgettere med, nemmere at fradrage i regnskabet, og desuden slipper man for uventede variable udgifter til reparationer samt værditab ved salg af bilen. Hvis man til gengæld har haft samme bil i en længere årrække, så kan det dog være lidt billigere løsning at have købt bilen, da man derved slipper for leasingydelsen, men man skal selv klare al service, reparation og vedligeholdelse på bilen. Og man må være forberedt på, at bilen har tabt en del værdi efter en del år. Man bør vælge leasing af bil, hvis man ofte har et skiftende transportbehov, og desuden har man jo fornøjelsen af altid komme frem i en ny præsentabel og moderne bil.

Audi Approved Plus

Man får rigtig meget for pengene, når man anskaffer sig en brugt Audi Q5 med AAP, da man her reelt får en helt ny bil til rådighed, da bilen typisk er 1-2 år gammel og kun har kørt få tusinde km. For at modtage kvalitetsstemplet AAP fra Audis side, så har Audis teknikere i forvejen gennemtjekket bilen, som herefter fremtræder i perfekt stand på alle områder. Alle uoriginale eller slidte dele er udskiftede til nye og originale dele, således bilen er i samme stand som en helt ny bil. Faktisk er bilen i så god stand, at Audi giver en udvidet garanti, således man dels får de sædvanlige 2 års fuld garanti på bilen som ved køb af nye biler, men derudover får man også en serviceaftale med i handlen, der varer i yderligere 2 år, eller til bilen har kørt 40.000 km. Endeligt får man fri autohjælp med i købet, der dækker hele Europa. Skulle man komme ud for et uventet sammenbrud, så dækker Audi alle omkostninger i hele garantiperioden til både arbejdsløn og materialer, således man kan ånde lettet op og helt slippe for den slags uventede udgifter på samme måde som leasingkunderne.