Effektiv bykørsel med en brugt Audi Q3

 

Hvis man har brug for en bil til at klare familiens eller firmaets transportbehov, så bør man holde udkig efter en Audi Q3, der kan anvendes universelt til både passagerer og bagage. Der er tale om en stor bil fremstillet af tysk kvalitet til kørsel i mange år, men bilen koster jo også noget over en halv million kr., hvilket er i den dyre ende for de fleste bilister. Imidlertid er der håb forude, hvis man kan leve med en lettere brugt Audi Q3, som nu kan købes direkte hos Audi men med super garanti og stand men til en noget nedsat pris i forhold til bilens nypris. Man kan faktisk købe en lettere brugt Audi Q3 til en god pris uden man behøves frygte risikoen for efterregninger, som andre købere af brugte biler har kendt til i mange år.

Alle bilforhandlere vil altid stå med demonstrations biler og korttidsleasings biler mm., og disse biler har tidligere været svære at afsætte, da folk gerne vil betale noget ekstra for at få den fulde garanti. Brugte biler har jo traditionelt set ofte blevet handlet med en yderst kortvarig garanti eller helt uden, og det skyldes jo risikoen for senere problemer og reparationer, der kan løbe op i store beløb, hvis uheldet er ude.

Med den nye garantiordning hos Audi kaldet Audi Approved Plus (AAP) får man imidlertid en uhørt og omfattende garanti på bilen, således det nu er straks mere fordelagtigt at købe brugt nemlig med fuld garanti i modsætning til før.

Garantiordningen AAP

Sjældent har man hørt om en så omfattende og dækkende brugtvognsgaranti, da man får dette fra Audi:

  • 2 års fuld garanti.
  • 2 års serviceaftale, der dog udløber efter 40.000 kørte km.
  • Fri autohjælp overalt i Europa.

På den måde kan man altså anskaffe sig en lettere brugt Audi Q3 til en god pris uden at risikere noget som helst, da Audi dækker alle udgifter til autodele og timeløn, således man kun skal tænke på udgifter til brændstof, forsikring og afgifter til staten udover eventuelle afdrag på bilen.

Man vil slippe for at skulle købe ny motor, kobling, differentiale eller andre dele, som andre må betale dyrt for, da de ikke har en længerevarende garantiordning. Audi risikerer ikke meget ved at give denne ordning, da de dels får solgt flere biler, og dels sker der sjældent, at biler med AAP får dyre reparationer, da bilerne i forvejen er nøje gennemgåede af Audis egne teknikere, således alle slidte og beskadigede dele samt eventuelt uoriginale dele bliver erstattet af nye originaldele. En lettere brugt Audi Q3 kan findes på Audi.dk, hvor der er et stort udvalg til fornuftige priser fra omkring 360.000 kr. og opefter.

Fordele ved at vælge Q3

Man får masser af fordele, når man anskaffer sig en ny eller en brugt Audi Q3, da man får en fleksibel bil til rådighed, der kan køre overalt på en strategisk måde. Bile ner velegnet til landevejskørsel samt på motorveje, men den kører også fortrinligt i terrænet og på markveje, hvor andre biler kan få svært ved at tage ved. En Audi Q3 er en kompakt men alligevel rummelig SUV med et stilrent og ungdommeligt design. Har man behov for en større bil, så findes der Q5 og Q7, men til de fleste formål er Q3 ganske passende. Bilen er fremstilet i Tyskland af kvalitetsmaterialer, således bilen med den korrekte vedligeholdelse vil kunne holde i rigtig mange år og give en unik kørekomfort, mens man nyder bilens gennemførte og elegante design. Sikkerheden er i topklasse med hele 5 ud af 5 NCAP, og bilen har en imponerende kraftig motor samt en fornuftig brændstoføkonomi. Bilen er forbløffende rummelig, hvilket skyldes de fleksible sæder, der kan slås ned efter behov.