Sikkert køb af en brugt Audi A1

Normalt kan det være forbundet med stor risiko at købe brugt bil, da man kan være så uheldig, at der kan være skjulte fejl og mangler ved bilen, der kan koste mange penge at få udbedret. Imidlertid kan købere af Audi modeller nu vælge en AAP løsning (Audi Approved Plus), idet de med denne omfattende garantiordning får en virkelig god og dækkende garanti, der gør brugte biler til et rigtigt fordelagtigt køb.

Audi er biler i høj kvalitet fremstillet af solide materialer, således bilerne kan holde til mange års brug, men det er samtidigt kostbare biler, som de fleste ikke har råd til at købe. Dog kan det være et rigtig godt køb med en ny eller en brugt Audi A1, da dette godt nok er Audis mindste model, men alligevel er dette en bil med masser af plads til både firmabrug og til mindre familier. Man kan finde en brugt Audi A1 med AAP på Audis hjemmeside til en noget billigere pris end nyprisen, så derfor kan man altså spare mange penge ved at købe en bil med AAP.

Audi Approved Plus ordningen

Mange bilforhandlere brænder ofte inde med nyere biler, der har været anvendt til demonstration i salgsøjemed samt til leasing i kortere perioder. Der er altså tale om biler, der er omkring 1-2 år gamle, og de har ofte kun kørt få tusinde km. En sådan bil er derfor kun lettere brugt, men tidligere vil en sådan bil sælges brugt og uden garanti. Audi udvælger derfor denne type biler og gennemgår dem nøje på værkstedet, hvor man udskifter alle slidte og defekte dele på bilen, således bilen derefter er i samme stand som en ny bil.

Køberen til en AAP bil får derfor en bil i samme stand som ny, da den blot er lettere tilkørt, og så får man desuden 2 års fuld garanti på bilen sammen med en efterfølgende serviceaftale, der løber i yderligere to år, eller til bilen har kørt i alt 40.000 km. Skulle man komme ud for uventede udgifter til reparationer på bilen i denne lange periode, så vil Audi dække alle omkostninger herunder arbejdsløn og materialer, og man får desuden fri autohjælp med i prisen. Man er dermed helt sikret mod uventede udgifter på bilen, hvilket giver både tryghed og sikkerhed men denne omfattende garanti.

Hvorfor vælge en brugt Audi A1?

En ny Audi A1 koster 3-400.000 kr. afhængig af valg af motor og ekstraudstyr, men man kan finde en brugt Audi A1 med AAP til omkring 250.000 kr.. og man får stadig en dejlig bil, man kan have glæde af i mange år fremover. Audi A1 er en kompakt hverdagsbil, der forener sine sportslige køreegenskaber med et elegant og stilrent design, så derfor er den ideel som en praktisk bybil eller som familiens bil nummer to. Bilen er utrolig kompakt og derfor meget brændstoføkonomisk, så derfor er den ekstrem billig i afgifter og forsikring. Alligevel har en Audi A1 en høj kørekomfort med en fast undervogn samt et stabilt vejgreb, hvilket sikrer en god og sjov køreoplevelse.