Kør sikkert og tag opkald under bilkørsel med et mobil-headset

shutterstock_527468653

Kører du meget i bil i forbindelse med dit arbejde, eller kører du i det hele taget bare meget i bil? Så kender du formentlig også til det dilemma, der kan opstå, når telefonen ringer – skal, skal ikke tage den. Det kan ende med at koste dig enormt dyrt, hvis du ender med at besvare opkaldet med en håndholdt mobiltelefon. Ikke nok med at man kan få en dyr bøde og et klip i kørekortet, så kan det også have langt værre konsekvenser, hvis man ender med at køre galt. Det kan dels resultere i en smadret bil, men det kan også koste dig selv og andre skader eller i værste tilfælde livet. Derfor er det enormt vigtigt at have det rigtige udstyr, hvis man kører meget i bil og er tvunget til at tage et opkald under køreturen.

Du kører måske meget i bil i forbindelse med dit arbejde, men samtidig er du måske i en position, hvor du hele tiden skal være til rådighed for din arbejdsplads. I sådan et tilfælde er det helt essentielt at have et mobil-headset, så du kan bevare sikkerheden, når du tager et opkald under køreturen.

Mobil-headset fra Plantronics

Ergotel forhandler flere forskellige mobil-headset fra Plantronics, der producerer produkter til private og erhvervsbrug af høj kvalitet. Modellerne fra Voyager og Explorer egner sig særligt godt til, når man kører bil.

  • Voyager 5200 har fire adaptive mikrofoner og proprietære DSP, der arbejder sammen for at reducere forstyrrende baggrundsstøj.
  • Voyager Legend er den nye generation af det legendariske headset med smart sensor-teknologi, der forenkler håndfrie opkald.
  • Plantronics Explorer 500 anbefales til dig, som har behov for et trådløst headset, der både er nemt at bruge, komfortabelt at have på og, som besidder den bedste lydkvalitet.
  • Voyager Edge UC er særligt egnet til dig, som ønsker et elegant mobil-headset med høj komfort og lydkvalitet. Headsettet er fyldt med teknologi, der gør din hektiske hverdag lettere, og så kan det både bruges sammen med din computer, mobiltelefon eller tablet.